Тиждень психології та STEM

З нагоди «Тижня психології» та фестивалю педагогічної творчості «Відкрита галерея STEM-уроків» в «Ліцеї №11» (директорка ТЕТЯНА ЗЕМЛЯНА) було проведено STEM-захід. Його проведено практичною психологинею Вікторією Здоровою та вчителькою інформатики Ольгою Десятерик і він був складовою циклу заходів «Ласкаво запрошуємо в світ професій». В заході брали участь учні 10-х класів. Гостями заходу та компетентним журі були: Марія Липова – заступниця директорки з НВР та вчительки історії: Олена Дубовська та Ольга Дяченко.

Школярі зробили аналіз факторів вибору професії, спробували усвідомити наслідки вдалого та невдалого вибору професії, ознайомились з формулою вибору професії.

Вчителька інформатики ознайомила учнів з сайтом Державної служби зайнятості, а саме платформою профорієнтації та розвитку кар’єри, показала етапи реєстрації та можливості безпечного користування тестовими матеріалами.

Учням була запропонована інтелектуальна гра «Пари професій». Дві команди, з 8 учасників кожна, дізнавались про запропоновані професії та знаходили спільну діяльність в наданих парах.

В цей час їх однокласники намагались принести своїм командам додаткові бали, відгадуючи «незвичайні професії». Такі як клакер, бутафор, пастижер, стрінгер, розгладжувач зморшок

Учасники заходу були активними та позитивними, а також інтелектуально вражаючими!

Розвиток успішної особистості – це повсякденна сумлінна праця всього педагогічного колективу!

#ТижденьПсихології2024

#STEMтиждень_spring2024

#STEMнаДніпрі

#ідеяSTEMтиждень_spring2024