Витяг з протоколу педагогічної ради №6 від 19.03.24 р.

Витяг з протоколу педагогічної ради №6 від 19.03.24р. «Про прозорий  вибір електронних версій оригінал-макетів підручників для 11-го класу ліцею №11».

На виконання наказу МОН від 05.02.24р. №123 «Про організацію повторного видання підручників для 11 класу» та з метою організації прозорого вибору підручників та посібників для 11-х класів ліцею, що можуть видаватися за кошти державного бюджету, на педагогічній раді, яка відбулася 19.03.2024 року,  було розглянуто питання «Про затвердження прозорого вибору підручників для 11-х класів ліцею, здійсненого вчителями навчального закладу, призначеними відповідальними за вибір».

Ухвалили:

1.Затвердити вибір підручників та посібників  для учнів 11-х класів та педагогічних працівників за відповідними програмами, що був здійснений вчителями навчального закладу, які були призначені відповідальними за проведення вибору.

2.Підручниками та посібниками, що були обрані серед нових версій та тих, що були запропоновані для повторного видання, визнати наступні:

Нові версії:

«Зарубіжна література» (рівень стандарту) – підручник для 11класу закладів загальної середньої освіти, автори: Ніколенко О.М., Ковальова Л.Л.та ін.

Альтернативні:

1.Ісаєва О.О., Клименко Ж.В.

2.Ковбасенко Ю.І.

3.Міляновська Н.Р., Міляновська Е.С.

«Правознавство» (профільний рівень) – підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти, автор – Наровлянський О.Д.

Повторне видання:

1.»Біологія  та екологія»(рівень стандарту) – підручник для 11 класу закладів загальної освіти, автор – Соболь В.І.

Альтернативний:

1.Остапченко Л.І., Балан П.Г. та ін.

«Географія» (рівень стандарту) – підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти, авторри: Кобернік С.Г., Коваленко Р.Р.

Альтернативні:

1.Безуглий В.В.

2.Гільберг Т.Г., Савчук І.Г.

«Математика» (алгебра і початки аналізу та геометрія, рівень стандарту) – підручник для 11класу закладів загальної середньої освіти, автор – Істер О.С.

Альтернативні:

1.Мерзляк А.Г., Номіровський Д.А.

2.Нелін Є.П., Долгова О.Є.

«Німецька мова» (7-й рік навчання, рівень стандарту) – підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти, автори: Сотникова С.І., Гоголєва Г.В.

 Альтернативний: автори Басай Н.П., Орап В.І.

«Українська література» (рівень стандарту) – підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти, автори: Слоньовська О.В., Мафтин Н.В.

Альтернативні:

1.Авраменко О.М.

2.Фасоля А.М., Яценко Т.О.

«Українська мова» (рівень стандарту) – підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти, автори: Заболотний О.В., Заболотний В.В.

Альтернативний: Авраменко О.М.

«Фізика» (рівень стандарту) – підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти, автори: Бар’яхтар В.Г., Довгий С.О. та ін.

«Французька мова» (7-й рік навчання, рівень стандарту) – підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти, автор: Клименко Ю.М.

«Хімія» (рівень стандарту) – підручник для11 класу закладів загальної середньої освіти, автор – Ярошенко О.Г.,

Альтернативні:

1.Григорович О.В.

2.Попель П.П., Крикля Л.С.

3.Савчин М.М.

 

Відповідальні за вибір підручників:

    1.Трусова Л.Б.

    2.Дубовська О.П.

    3.Білокрис А.Є.

    4.ГаврилінаВ.В.

    5.Клевець А.М.

    6.Клевець О.В.

    7.Павленко Ю.В.

    8.Гречина О.В.

   

    Голова педагогічної ради                    Земляна Т.В.

    Секретар педагогічної ради                Ніколенко О.С.