Витяг з протоколу педагогічної ради №4 від 26.01.24 р.

 Витяг з протоколу педагогічної ради №4 від 26.01.24р. «Про прозорий  вибір підручників та посібників для 2-го класу Нової української школи».

На виконання наказу МОН №1184 від 02.10.2023р. «Про проведення конкурсного відбору підручників та посібників для здобувачів повної загальної середньої освіти та педагогічних працівників у 2023-2024 роках(2 клас)» та з метою організації прозорого вибору підручників та посібників для 2-х класів ліцею, що можуть видаватися за кошти державного бюджету, на педагогічній раді, яка відбулася 26.01.2024 року,  було розглянуто питання «Про затвердження прозорого вибору підручників та посібників для 2-х класів ліцею, здійсненого вчителями початкової школи навчального закладу».

Ухвалили:

1.Затвердити вибір підручників та посібників  для здобувачів освіти, що навчатимуться в 2-му класі, та педагогічних працівників за програмами Нової української школи, що був здійснений вчителями початкової школи, які були призначені відповідальними за проведення вибору.

2.Підручниками та посібниками, що були обрані, визнати наступні:

«Англійська мова» – підручник для 2класу закладів середньої освіти(з аудіосупроводом), автор Гурська О.А.

У якості альтернативних варіантів обрано підручники таких авторів:

  1. Карпюк О.Д.; 2.Будна Т.Б.,; 3.Губарєва С.С., Павліченко О.М.; 4. Герберт Пухта, Пітер Льюіс-Джонс.

«Математика» – навчальний посібник для 2 класу закладів загальної середньої освіти(у 3-х частинах), автор Листопад Н.П.

Альтернативні:

1.Бевз В.Г., Васильєва Д.В.;  2.Богданович М.В., Назаренко А.А., 3.Козак М.В.,  Корчевська О.П.; 4.Заїка А.М., Тарнавська С.С.;5.Істер О.С.

«Мистецтво» – підручник інтегрованого курсу для 2 класу закладів загальної середньої освіти, автор – Лємешева Н.А..

Альтернативні:

1.Лобова О.В; 2.Кондратова Л.Г.; 3.Калініченко О.В.; 4.Арістова Л.С.; 5.Кізілова Г.О., Шулько О.А.

«Українська мова та читання» – навчальний посібник для 2 класу закладів загальної середньої освіти, автори: Цепова І.В., Тимченко Л.І.( у 6 частинах)

Альтернативні:

1., Пономарьова К.І.,Савченко О.Я., 2.Кравцова Н.М., Савчук А.С; 3.Пономарьова К.І., 4.Сапун Г.М., Лабащук О.В., 5.Большакова І.О., Пристінська М.С. – всі в 6 частинах.

«Я досліджую світ» – підручник інтегрованого курсу для 1-го класу закладів загальної середньої освіти(у 2-х частинах), автори: Біда Д.Д., Коршунова О.В.

Альтернативні:

1.Волощенко О.В., Козак О.П.; 2.Ломаковська Г.В., Єресько Т.П..;  3.Гільберг Т.Г., Тарнавська С.С.; 4.Біда Д.Д., Коршунова О.В.

Відповідальні за вибір підручників:

Стасовська Н.Я.

Дроздова Н.С.

Голова педагогічної ради                    Земляна Т.В.

Секретар педагогічної ради                О.С.Ніколаєва