Запрошення у світ професій

Цикл профорієнтаційних заходів «Ласкаво запрошуємо у світ професій» відбувався з залученням учнів 9-х класів «Ліцея №11» (директорка ТЕТЯНА ЗЕМЛЯНА).

Захід проходив в онлайн-форматі в рамках фестивалю педагогічної творчості «Відкрита галерея STEM-уроків».

Проводили спільний захід вчителька інформатики Ольга Десятерик та практична психологиня Вікторія Здорова. Гостями заходу були класні керівниці 9-х класів Олена Дубовська та Юлія Павленко, а також заступниця директорки з НВР Марія Липова.

Учні 9 класів ознайомилися з інформацією стосовно вибору професії. Зареєструвались на профорієнтаційному сайті, запропонованому Державною службою зайнятості.

Цікавинкою для учнів було завдання на сайті «ВСЕОСВІТА», де за наданий час учні 9-А та 9-Б за описом діяльності визначали назву професії. Команди класів повинні були показати вміння швидко заходити на сайт за посиланням чи Q-кодом та користуючись інтернет простором чи власними знаннями назвати професію. Обробка тесту проходила під час уроку на сторінці кабінету тестування «Всеосвіти» вчительки Ольги Десятерик. Результати були показані та оголошені учням. За доброчесністю виконання слідкували члени журі: Марія Липова, Олена Дубовська, Ольга Десятерик, а також самі учні.

Дев’ятикласники відмінно справились з завданнями та отримали корисні знання , а бонусом були позитивні емоції та дружня атмосфера!

#ТижденьПсихології2024

#STEMтиждень_spring2024

#STEMнаДніпрі

#ідеяSTEMтиждень_spring2024